Currículum

Nascuda el 1997 a La Garriga (Barcelona), va començar a tocar el violoncel sota el mestratge d’Anna Mora i de Lluís Claret. Posteriorment, va estudiar al Leopold Mozart Zentrum de la Universitat d’Augsburg (Alemanya) amb el professor Julius Berger. Del 2019 al 2021, va ser artista resident a la Queen Elisabeth Music Chapel de Waterloo (Bèlgica), sota el mestratge de Gary Hoffman. Recentment, del 2021 al 2023, ha estudiat l’Artist Diploma a l’Academia Stauffer de Cremona (Itàlia) amb el mestre Antonio Meneses. Actualment estudia violoncel barroc amb Petr Skalka a la Schola Cantorum Basiliensis de Basilea (Suïssa).


Ha actuat a Espanya, França, Alemanya, Holanda, Àustria, Suïssa, Bèlgica i la Xina. Com a solista, ha actuat amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, la JONC Filharmonia, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, la Bruckner Akademie Orchester, l’Orquestra de Cambra de Granollers, l’Orquestra Simfònica del Vallès i amb l’Orquestra Simfònica Segle XXI. Ha tocat sota la direcció de Jordi Mora, Gilles Apap, Manel Valdivieso, Tomàs Grau, Guy van Waas i Andrés Salado. Així mateix, ha participat en diferents festivals i cicles de concerts com el Festival Pablo Casals 2017 de Prada, el Supercello Festival 2018 a Pequín, el Festival Emergents 2019 de l’Auditori de Barcelona, el cicle de concerts Winners and Masters 2019 del Gasteig de Munich, el cicle Jóvenes Intérpretes de la Fundación Juan March 2022-23, el cicle Grans Concerts 2022-23 de l’Atlàntida de Vic, el cicle Petit Palau Cambra 2023-24 i el XIII Festival de Cervià, organitzat per Ibercamera Girona, entre d’altres.


El 2016 va obtenir la Beca Internacional Pau Casals de la Fundació Pau Casals, per a ampliació d’estudis i consolidació de la formació musical. Més tard, el 2020, va rebre una Beca d’Estudis en el camp de la música de la mà de la Fundació Güell. També ha obtingut primers premis en l’àmbit nacional i internacional, com en la Flame Competition de París (2012), on també va obtenir el Grand Prix, el Vic Cello Festival (2014) i el Johann Andreas Stein-Wettbewerb (2016). El 2020 va rebre el Premi de la Crítica d’El Primer Palau.

Fins l’any 2018 va tocar un violoncel fet per Marc Laberte (1921) que va pertànyer al mestre Pau Casals. Actualment, toca un violoncel de David Bagué (2019).

Premis